Feyenoord zet Summerville terug naar O21-ploeg

18 augustus 2020, 15:57

Feyenoord heeft maatregelen genomen tegen Crysencio Summerville. De achttienjarige aanvaller weigert zijn nog eenjarige contract te verlengen en daarom is hij teruggezet naar het O21-team van Feyenoord. Technisch directeur Frank Arnesen heeft dat bevestigd.

Summerville en Feyenoord voerden al langere tijd onderhandelingen. De jeugdinternational wilde voor zijn kans gaan, maar hij proeft op basis van de huidige voorbereiding blijkbaar te weinig perspectief op speeltijd. Met Steven Berghuis, Bryan Linssen, Christian Conteh, Luciano Narsingh, en Luis Sinisterra is de concurrentie ook enorm op de vleugelposities. "We hadden hem tot zondag een deadline gegeven", zegt Arnesen tegen het Algemeen Dagblad. "Hij traint vanaf nu mee met het elftal onder 21 jaar."

Feyenoord wilde graag met hem verlengen. Daarom werden geïnteresseerde clubs ook afgewimpeld. In de nieuwe situatie lijkt een transfer juist aanstaande. Gezien zijn eenjarige contract is dit voor Feyenoord een van de laatste mogelijkheden om nog wat aan Summerville te verdienen. 

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen