Summerville wil niet verlengen, Bergsma verlaat AZ

17 augustus 2020, 21:33   Bijgewerkt: 18 augustus 2020, 00:00

Crysencio Summerville overweegt een vertrek bij Feyenoord. De aanvaller heeft aanbieding voor een nieuw contract in Rotterdam geweigerd. De achttienjarige vleugelspeler proeft te weinig perspectief in De Kuip. Summerville, die nog over een eenjarig contract beschikt, staat in de belangstelling van verschillende buitenlandse clubs.

Dat meldt Voetbal International. Summerville werd vorig seizoen verhuurd aan ADO Den Haag en was daar een van de weinige lichtpuntjes. Hij hoopte dit seizoen voor zijn kans bij Feyenoord te gaan, maar volgens VI krijgt Summerville steeds meer signalen dat hij vooral in het nieuwe O21-team moet spelen. Na Steven Berghuis, Bryan Linssen, Christian Conteh, Luciano Narsingh en Luis Sinisterra ziet Dick Advocaat Summerville als zesde keuze voor de positie van vleugelaanvaller.

Over belangstelling heeft Summerville niet te klagen. Anderlecht, Rangers en Red Bull Salzburg informeerden al naar de jeugdinternational. Recent wees Feyenoord nog een miljoenenbod van Wolverhampton Wanderers af.

AZ breekt met Bergsma

AZ en Leon Bergsma zijn per direct uit elkaar. De 23-jarige verdediger kwam niet meer in de plannen van Arne Slot voor. Twee jaar geleden kwam hij nog over van Ajax. Afgelopen winter stalden de Alkmaarders hem voor een half seizoen bij FC Den Bosch.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen