Dijkhuizen: "Cambuur en De Graafschap zijn de favorieten"

17 augustus 2020, 18:59

Excelsior is bescheiden in hun doelstelling voor volgend seizoen. In tegenstelling tot een jaar geleden zien de Kralingers zichzelf niet als een van de favorieten om rechtstreeks te promoveren. Trainer Marinus Dijkhuizen schat SC Cambuur en De Graafschap hoger in.

"Wij hebben altijd de ambitie om te promoveren. Maar Cambuur Leeuwarden en De Graafschap zijn in mijn ogen de favorieten", zegt Dijkhuizen tegen RTV Rijnmond. "Normaal waren ze gepromoveerd en ze hebben het elftal kunnen behouden en zich zelfs kunnen versterken. Bij ons moet het anders gaan dan vorig jaar."

Dijkhuizen ziet Almere City, NAC Breda en NEC ook als belangrijke kandidaten in de promotiestrijd. "Er zijn misschien wel negen ploegen die elkaar kunnen slachten. Maar wij willen sowieso minimaal de play-offs halen", is de oefenmeester duidelijk.

Eind januari keerde Dijkhuizen terug bij Excelsior nadat Ricardo Moniz zijn koffers moest pakken. Onder Moniz bezette Excelsior de achtste plaats in de Eerste Divisie, bij het ingaan van de coronastop stonden de Rotterdammers een plekje hoger.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen