'Vitesse hoopt zich te versterken met Chelsea-talent Broja (18)'

'Vitesse hoopt zich te versterken met Chelsea-talent Broja (18)'

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Speel bewust 18+, hands24x7.nl.

17 augustus 2020 – Vitesse heeft zijn oog laten vallen op Armando Broja, zo meldt De Gelderlander. De Arnhemse club hoopt de jeugdinternational van Albanië op huurbasis over te nemen van Chelsea. Na Maximilian Wittek, Loïs Openda en Jacob Rasmussen moet Broja de vierde zomeraanwinst van Vitesse worden.

De Eredivisie-club is al met Chelsea in gesprek over Broja. Van een deal is echter nog geen sprake, zo stellen bronnen rond de clubs aan bovengenoemd dagblad. Broja werd geboren in het Engelse Slough, maar is kind van Albanese ouders. De aanvaller debuteerde vorig seizoen in de Premier League.

In maart deed trainer Frank Lampard een beroep op Broja. De aanvaller werd tegen Everton (4-0 winst) een paar minuten voor tijd ingebracht voor Olivier Giroud. Broja kan in de voetsporen treden van onder meer Nemanja Matic, Bertrand Traoré en Mason Mount, die in het verleden door Chelsea in Arnhem werden gestald.

Reacties

gerelateerd