FC Utrecht haalt Mahi na jaar terug naar de Eredivisie

17 augustus 2020, 16:39   Bijgewerkt: 17 augustus 2020, 16:48

Mimoun Mahi keert komend seizoen terug op de Nederlandse velden. De 26-jarige aanvaller heeft zich voor vier seizoenen verbonden aan FC Utrecht. De club uit de Domstad neemt de Marokkaans international over van het FC Zürich.

Het is een jaar geleden dat Mahi FC Groningen verruilde voor de Zwitserse club. In de Super League kwam de aanvaller tot achttien wedstrijden en twee doelpunten. Mahi hoopte met FC Zürich Europees voetbal te spelen, maar de club plaatste zich afgelopen seizoen niet voor een Europees eindtoernooi. 

Ook FC Utrecht speelt volgend seizoen geen Europees voetbal. Toch is het de Eredivisie-club gelukt om Mahi te strikken. "Mimoun is een aanvaller met power en scorend vermogen", reageert technisch directeur Jordy Zuidam. "Hij is inzetbaar op alle posities in de aanval en met zijn specifieke kwaliteiten kan hij wedstrijden beslissen. Dat maakt ons team weer sterker en geeft ons meer mogelijkheden. We zijn er heel blij mee dat het ons is gelukt om Mimoun vast te leggen en dat hij gelooft in de ambities die we met de club hebben."

FC Utrecht legde voor het nieuwe seizoen eerder Django Warmerdam (FC Groningen), Daniel Arzani (Manchester City, huur) en Justin Hoogma (Hoffenheim, huur) vast. De Domstedelingen hopen zich ook nog te versterken met Eljero Elia, die interesse geniet van meerdere clubs.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen