Stengs zet volgende stap in herstel en hervat groepstraining AZ

17 augustus 2020, 13:57

Calvin Stengs heeft zoals aangekondigd maandag de groepstraining bij AZ hervat. De voorbije tijd werkte de 21-jarige aanvaller een individueel programma af. Of hij op tijd fit is om in actie te komen in de voorronde van de Champions League tegen Viktoria Plzen, is nog onduidelijk.

Vanwege een blessure speelde Stengs nog geen minuut in de voorbereiding op het nieuwe seizoen. De aanvaller miste de wedstrijden tegen KRC Genk (0-1 verlies), FC Utrecht (1-0 verlies), PEC Zwolle (1-0 verlies), Lille (2-1 winst) en AS Monaco (0-2 verlies). Voor de wedstrijd met Viktoria Plzen oefenen de Alkmaarders nog een keer, donderdag tegen Fortuna Sittard.

Arne Slot vertelde afgelopen weekend dat hij nog niet wist of Stengs de wedstrijd tegen Viktoria Plzen gaat halen. "Dat is nu nog niet aan te geven. Calvin is wel een speler die, met zijn basisniveau, zonder een goede voorbereiding verrassende en beslissende dingen kan doen in het veld", zei hij tegen Voetbal International.

Net als Stengs miste Myron Boadu een deel van de voorbereiding. Hij maakte anderhalve week geleden zijn rentree tegen Lille.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen