Elia hoorde niks van Twente, maar staat open voor gesprek

17 augustus 2020, 10:57

Eljero Elia heeft zijn woord gegeven aan FC Twente om een gesprek aan te gaan om komend seizoen mogelijk in Enschede te komen voetballen. De Tukkers lieten echter nog niets van zich horen, waardoor de buitenspeler nog altijd wacht op de afspraak. Ondertussen neemt het aantal geïnteresseerde clubs alleen maar toe.

Onder ander FC Utrecht heeft serieuze interesse, net als FC Twente. Maar zaakwaarnemer Frank Schouten hoorde nog niets van de Eredivisie-club. "Eljero heeft vorige week maandag toen hij aankwam in Nederland, de club direct laten weten dat hij beschikbaar is om te luisteren naar de plannen van FC Twente. Tot vandaag hebben we van Twente nog niet gehoord wanneer die afspraak zou kunnen plaatsvinden", stelt Schouten tegenover [a,https://www.tubantia.nl/fc-twente/elia-wacht-nog-op-telefoontje-van-fc-twente~a0107ece/,_blank,TC/Tubantia]. "Eljero heeft aangegeven open te staan voor een gesprek, maar wij hebben niets meer vernomen van Twente en wachten nog altijd op Twente."

Lees ookElia belooft in gesprek te gaan met ADO Den Haag en Twente

Tegenover de ochtendkrant laat FC Twente's technisch directeur Jan Streuer weten nog altijd interesse te hebben in de aanvaller, maar actie ondernam hij nog niet. Ook met ADO Den Haag zou Elia eerst om tafel gaan, voor hij een beslissing zou nemen over zijn toekomst. Naast de vele buitenlandse clubs hebben in Nederland dus ook FC Utrecht en FC Groningen interesse.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen