Heracles Almelo heeft 'flinke jas uitgedaan' en wil middenvelders

17 augustus 2020, 08:55

Heracles Almelo is hard op zoek naar middenvelders. De ploeg van trainer Frank Wormuth is achterin en voorin bijna op oorlogssterkte, maar de linie er tussenin heeft nog duidelijk versterkingen nodig na het vertrek van onder andere Mauro Junior, Mo Osman en Alexander Merkel. "We hebben een flinke jas uitgedaan", aldus technisch directeur Tim Gilissen.

Dat stelt hij tegenover TC/Tubantia. Hoewel de drie vertrokken middenvelders volgens Gilissen 'bijna nooit samenspeelden' zal er op het middenveld nog wel wat bij moeten in deze transferzomer. "We zijn er mee bezig, maar ik verwacht niet snel witte rook", aldus Gilissen. "We hebben een hoop voetballend vermogen ingeleverd, dat is niet makkelijk om op te vangen. De vertrokken middenvelders konden de aanvallers aan het werk zetten. Daarin zoeken we nog wel een impuls."

Ook een centrale verdediger is nog gewenst, verder is de selectie van Heracles Almelo zo goed als rond, maar de voorbereiding is daarmee zeker nog niet klaar. "Het kost tijd voor de puzzel in elkaar valt. Daar is de voorbereiding voor, laten we niet vergeten dat de competitie nog niet is begonnen. Al lijkt het daar door alle aandacht die er nu is, wel op."

Volgens Gilissen is het vooral belangrijk dat het rustig blijft in Almelo, waar men nog wel een financiële buffer heeft na de verkoop van onder andere Cyriel Dessers. "Wij vervangen spelers nooit 1 op 1, we gaan in de supermarkt altijd naar het schap waar de goedkopere producten staan."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen