'FC Utrecht troeft veel clubs af en is dicht bij komst Elia'

16 augustus 2020, 22:37

Eljero Elia staat op het punt terug te keren in de Eredivisie, maar niet bij ADO Den Haag, FC Twente of FC Groningen. Volgens Voetbal International is de 33-jarige aanvaller namelijk dicht bij een overgang naar FC Utrecht.

Tijdens een bijeenkomst van De Balie liet FC Utrecht-eigenaar Frans van Seumeren zondag weten dat er transfernieuws aan zit te komen. De club uit de Domstad wil twee 'klasse-spelers' aantrekken, van wie Elia er een moet worden.

Elia, die afgelopen seizoen kampioen van Turkije werd met Istanbul Basaksehir, werd de voorbije periode ook in verband gebracht met clubs uit onder meer Engeland, Italië, Griekenland en Turkije. De aanvaller beloofde in gesprek te gaan met ADO en Twente, maar een terugkeer naar een van zijn oude clubs lijkt nu ver weg.

FC Utrecht hoopt komend seizoen een volgende stap richting de top-vier (Ajax, PSV, Feyenoord en AZ) te zetten. Tot nu toe trokken de Domstedelingen Django Warmerdam (FC Groningen), Daniel Arzani (Manchester City, huur) en Justin Hoogma (Hoffenheim, huur) aan.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen