Bernardo Silva haalt uit naar provocerende Liverpool-fans

16 augustus 2020, 19:18   Bijgewerkt: 16 augustus 2020, 19:49

Bernardo Silva heeft zondag via Twitter gereageerd op de Liverpool-fans die hem provoceerden na de uitschakeling van Manchester City in de Champions League. De Portugese aanvaller werd de uitschakeling ingepeperd nadat hij zijn excuses aanbood aan de fans van The Citizens voor het teleurstellend verlopen seizoen.

'Het seizoen 2019/2020 is voor ons op teleurstellende wijze geëindigd. Aan alle fans: het spijt ons voor dit frustrerende seizoen. Het enige wat we kunnen beloven is dat we in het nieuwe seizoen hard zullen strijden om het veel beter te doen en weer belangrijke prijzen voor jullie te winnen', schreef Silva op Twitter, waarop de reacties van de Liverpool-fans volgden.

Een halfuur later volgde een nieuwe tweet van Silva. Ditmaal richtte hij zich tot de supporters van de kampioen van Engeland. 'Aan alle Liverpool-fans die niets beters hebben te doen dan een account van een speler van Manchester City te bezoeken: ik heb ook medelijden met jullie, maar dan om de andere redenen. Het is zielig. Ga de prijzen vieren, probeer een partner te vinden, drink een biertje met een vriend, ga een boek lezen… er zijn zoveel opties'.

Manchester City werd zaterdagavond door Olympique Lyon uitgeschakeld in de Champions League. De Fransen wonnen de kwartfinale met 1-3.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen