Maguire legt druk op Europa League en eist eindzege van United

16 augustus 2020, 15:34

Er zijn volgens Harry Maguire geen excuses voor Manchester United: de Europa League moet gewonnen worden. Zondagavond speelt de ploeg van Ole Gunnar Solskjaer tegen Sevilla in de halve finale en dat moet de opmaat worden naar de finale.

Als United het toernooi niet wint, is er volgens Maguire sprake van een teleurstellend seizoen. En dat ondanks het halen van een Champions League-ticket. "De halve finale van de Europa League is niet genoeg voor deze club", zegt Maguire tegen ESPN. "We zijn derde geworden in de competitie en dat is ook niet genoeg. Deze club wil meer dan dat. We willen prijzen winnen, dat is het doel. Als je in de halve finale staat, dan wil je het toernooi ook winnen."

Maguire denkt dat Sevilla een geduchte tegenstander gaat zijn. "Sevilla heeft een goed seizoen gehad in de competitie, ze waren erg sterk sinds januari. Dat is een beetje vergelijkbaar met onze situatie. Ik denk dat het een pittige tegenstander is, maar wij moeten van eigen kracht uitgaan. Als wij ons niveau halen dan kunnen we de finale halen."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen