Groningen bevestigt interesse in oude bekende Zivkovic

16 augustus 2020, 13:49

FC Groningen onderzoekt de mogelijkheden om Richairo Zivkovic te contracteren. De 23-jarige aanvaller staat onder contract bij het Chinese Changchun Yatai en werd afgelopen seizoen al verhuurd aan Sheffield United. Omdat de competitie van die club momenteel stilligt, traint Zivkovic mee bij Groningen. Die club ziet een mogelijke transfer wel zitten.

De aanvaller debuteerde op zestienjarige leeftijd in het eerste van Groningen en ging vervolgens naar Ajax, waar hij niet doorbrak. Mogelijk keert hij nu terug bij Groningen, al is dat afhankelijk van zijn Chinese werkgever. "We hebben contact en onderzoeken de mogelijkheden. Wij willen eerst de gesprekken met elkaar en de ontwikkelingen die daaruit voort komen afwachten om er echt iets over te kunnen zeggen", zegt Mark-Jan Fledderus tegen RTV Noord.

Volgens Marko Markovic, de stiefvader van Zivkovic, hoopt de aanvaller deze zomer een nieuwe club te vinden. "Hij vindt het tweede niveau in China net even te laag", zegt Markovic. Hij scoorde voor die club 15 keer in 26 duels. Markovic bevestigt dat Groningen een optie is. "Maar zover is het nog lang niet. Bovendien staat hij nog anderhalf jaar onder contract bij Changchun Yatai. En FC Groningen is momenteel met andere aanvallers bezig."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen