Dumfries ziet verbeterpunten: "Sommige dingen gaan moeizaam"

16 augustus 2020, 13:29

Denzel Dumfries is ook dit seizoen de aanvoerder van PSV en speelde met zijn ploeg zaterdag gelijk tegen Vitesse (1-1). Bij vlagen kwamen de ideeën van Roger Schmidt al naar voren, maar duidelijk is wel dat het beter zal moeten. Dat weet Dumfries ook.

De 24-jarige back zag dat PSV allesbehalve imponeerde. "Sommige dingen gaan nog moeizaam, maar een aantal zaken die we in de trainingen behandelen zien we al wel terug in ons spel. Dingen die niet goed lopen, proberen we recht te zetten", vertelt hij aan het Eindhovens Dagblad. "Op de training zie je dat we bepaalde intenties hebben. Vooruit verdedigen, hoog druk zetten. In de wedstrijd stonden we te ver uit elkaar en dat probeerden we te corrigeren."

Dumfries speelde zaterdag negentig minuten, net als Pablo Rosario en Cody Gakpo. Alle andere spelers maakten minder minuten. "Een heerlijk gevoel om weer in het stadion te mogen spelen. Fijn dat we weer een impressie hebben hoe het met publiek voelt. Het is wel anders, normaal heb je nog meer steun van de achterban als er bijvoorbeeld gezongen wordt. Dat kan nu niet. Voor nu is het de realiteit dat het anders is en we hopen dat het snel overgaat."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen