Slot houdt hoop op Stengs en looft niveau AS Monaco

15 augustus 2020, 21:51

Arne Slot heeft de hoop op de inzetbaarheid van Calvin Stengs in de voorronde Champions League-wedstrijd tegen Viktoria Plzen nog niet uit zijn hoofd gezet. De buitenspeler van de Alkmaarders hervat aanstaande maandag de groepstraining en de oefenmeester sluit niet uit dat Stengs minuten gaat maken in dat duel. "Calvin laten we maandag voorzichtig instromen bij de groepstraining."

Dat zei Slot na het oefenduel met AS Monaco, waarin AZ zonder de buitenspeler weinig gevaarlijk werd en met 0-2 verloor. "Of hij de wedstrijd tegen Plzen haalt? Dat is nu nog niet aan te geven", aldus Slot tegenover Voetbal International. "Calvin is wel een speler die, met zijn basisniveau, zonder een goede voorbereiding verrassende en beslissende dingen kan doen in het veld."

Tegenover NH Nieuws ging de oefenmeester ook in op de wedstrijd, waarin AZ moeite had met het sterke AS Monaco. "Zij hebben Champions League-niveau. In de eerste helft hebben we het heel moeilijk gehad", erkende Slot. "In de tweede helft hebben we er meer een wedstrijd van gemaakt, zonder dat we hele grote kansen kregen. Maar dat was goed om te zien, ook staan we er fysiek goed voor."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen