Veerman héél kritisch: "Er moeten spelers bijkomen"

15 augustus 2020, 19:25

Heerenveen-aanvoerder Joey Veerman is duidelijk: er moeten spelers bijkomen in Friesland. De club raakte veel sterkhouders kwijt in de zomer en kon tot dusver er amper aanwinsten bijhalen. Dat moet veranderen. "Er moeten spelers bij, ja. Betere spelers", zei de eerlijke middenvelder na de 5-1 (!) nederlaag tegen De Graafschap.

Tegenover FOX Sports nam hij duidelijk geen blad voor de mond. "Dit is de slechtste wedstrijd die ik ooit heb gespeeld, namens sc Heerenveen en FC Volendam. Ik weet niet waar het aan ligt, maar het leek wel alsof sommigen spelers 500 volt in hun schoenen hadden", aldus de kritische captain. "Het stadion was leeg, dus ik weet niet waar je onder de indruk van moet raken. Het had ook 8-1 kunnen zijn, dit is heel zorgwekkend."

Ook trainer Johnny Jansen was niet blij met het optreden van zijn ploeg. "Ik ben wel verrast, we waren niet goed. Ik had verwacht dat we verder zouden zijn", aldus Jansen, die sprak van 'knullige' fouten. "Ik ben geschrokken. Teleurgesteld. Er moet wel wat gebeuren", doelde hij hij onder andere op de ontwikkelingen op de transfermarkt. Hicham Faik ontbrak nog altijd, vanwege zijn naderende transfer naar Al-Faisaly uit Saoedi-Arabië.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen