Heracles verslaat Go Ahead, Fortuna met moeite langs amateurs

15 augustus 2020, 15:22   Bijgewerkt: 15 augustus 2020, 16:15

Heracles Almelo heeft de overwinning gegrepen in de oefenwedstrijd tegen Go Ahead Eagles. In het eigen stadion won de Eredivisie-club met 2-0 van de ploeg uit Deventer. Ook Fortuna Sittard boekte zaterdag een overwinning.

Bij Heracles begon de nieuwe spits Sinan Bakis voor het eerst in de basis, maar hij scoorde niet. Dat deed Silvester van der Water wel. De buitenspeler haalde 25 minuten voor tijd de trekker over en schoot hard raak. Niet veel later bepaalde Lucas Schoofs de eindstand op 2-0. Hij scoorde uit een corner. Woensdag komt Heracles weer in actie, tegen FC Emmen.

Ook Fortuna wint

Ook Fortuna Sittard heeft zaterdag een zege geboekt, al ging het niet van harte tegen Groene Ster. Jacky Donkor  zette de Eredivisie-club al na vijf minuten op voorsprong, maar vervolgens ging het niet hard meer. Pas op slag van rust kwam de ploeg op 2-0 door een eigen goal en in de tweede helft deed Groene Ster zelfs brutaal iets terug: 2-1. De club uit Heerlen speelt in de Derde Divisie. Bij Fortuna was nieuweling Mats Seuntjens nog niet van de partij.

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!