Denen lyrisch over Ajacied Kjaer: "Droomtransfer voor iedereen"

15 augustus 2020, 14:35

Ajax haalde vrijdag Jeppe Kjaer binnen, een zestienjarige spits die grote indruk heeft gemaakt in de jeugd van AC Horsens. De Deen heeft voor drie jaar getekend en heeft zijn oude club twee miljoen euro opgeleverd. Bij Horsens spreken ze van een droomtransfer.

De spits stond bij die club te boek als groot talent. "Dit is voor alle partijen bijna de ultieme deal, en we kunnen Jeppe Kjaer, de familie en Ajax alleen maar feliciteren met deze droomtransfer", zegt Bo Henriksen, trainer van de club. "Hij gaat spelen bij een club die geweldig is voor jonge spelers en die alles op orde heeft. Ik twijfel er niet over dat hij een grote speler gaat worden. Hij heeft de goede mentaliteit en gaat er helemaal voor. Wij zijn hier heel trots op."

Kristian Nielsen, directeur van AC Horsens, is eveneens trots. "Het is ene grote dag voor iedereen die met Jeppe heeft gewerkt", stelt hij. "Jeppe is een uniek talent dat zich snel en goed ontwikkeld heeft. Ik ben echt blij dat we Jeppe nu naar een grote club als Ajax kunnen sturen en ik ben benieuwd naar zijn verdere ontwikkeling."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen