Talentvolle keeper Hoekstra van FC Groningen naar Roda JC

15 augustus 2020, 12:13

Jan Hoekstra gaat zijn geluk komend seizoen in Limburg beproeven. De 22-jarige doelman komt bij FC Groningen niet in de basis en om toch speelminuten te maken, tekent hij bij Roda JC. Die club huurt hem komend seizoen van de Eredivisie-club.

Hoekstra was tweede keeper bij Groningen achter Sergio Padt en heeft nog een contract tot 2022. De goalie is talentvol, zo blijkt uit het feit dat hij al meermaals bij de selectie van Jong Oranje zat. Tot dusver kwam hij echter niet verder dan één duel voor FC Groningen 1. Dat was vorig seizoen in de beker tegen Harkemase Boys.

Technisch directeur Mark-Jan Fledderus van Groningen denkt dat de verhuur goed is voor Hoekstra. "Wij vinden Jan een zeer talentvolle keeper. Voor zijn persoonlijke ontwikkeling is het belangrijk dat Jan speelminuten gaat maken. Roda JC is een goede club, spelend op een goed niveau en biedt Jan een podium om zich te laten zien en ervaring op te doen onder de lat. We zullen de verrichtingen van Jan in Limburg nauwlettend blijven volgen en wensen hem heel veel succes bij Roda JC."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen