Belangrijke Gaari tekent nieuwe verbintenis bij RKC Waalwijk

15 augustus 2020, 10:26

Juriën Gaari blijft RKC Waalwijk trouw. De rechtsback heeft een verbeterd contract getekend en daardoor ligt hij nu tot 2022 vast bij de Eredivisie-club. Vorig seizoen was de 26-jarige verdediger een vaste kracht in de ploeg van trainer Fred Grim.

Gaari doorliep de jeugdopleiding van Excelsior, maar brak daar niet door. Via amateurclubs vv Smitshoek en Kozakken Boys kwam de rechtsback in 2018 bij RKC terecht. Sindsdien speelde hij 63 wedstrijden voor de club. Hij knokte zich bovendien tot international van Curaçao, waarvoor de verdediger al zeventien interlands speelde.

Algemeen directeur Frank van Mosselveld spreekt op de clubwebsite van een belangrijke slag. ''Juriën heeft in de seizoenen dat hij hier speelt een sterke groei doorgemaakt. In zijn eerste seizoen op profniveau dwong hij samen met zijn teamgenoten direct promotie af. Ook in de Eredivisie heeft hij al meermaals laten zien over welke kwaliteiten hij beschikt. Hij is gedreven, snel en beschikt over een sterke mentaliteit. Wij hebben alle vertrouwen in hem en zijn dan ook verheugd dat we de samenwerking verlengen.''

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen