FC Barcelona gaat veranderen: "Zijn al beslissingen genomen"

15 augustus 2020, 11:40

Het moment is aangebroken voor FC Barcelona om te gaan doorselecteren, weet president Josep Maria Bartomeu. Er was al veel kritiek op de Spaanse gigant en die is uiteraard naar de oorwassing tegen Bayern München (8-2) nog verder toegenomen. Bartomeu liet na de de wedstrijd weten dat er zaken gaan veranderen.

"Het is een heel, héél zware avond. Het spijt me enorm voor de fans van Barcelona, voor de technische staf, voor de spelers", zei hij voor de camera van Movistar+. "Voor iedereen. We waren niet de club die we zouden moeten representeren. Het spijt me echt." Het ontslag van Quique Setién lijkt zodoende aanstaande. "Er zijn al beslissingen genomen en er zijn andere beslissingen die we de komende dagen zullen moeten nemen. Deze moeten we nemen zodra alle emoties  een beetje gedaald zijn. De aankondigingen van die beslissingen zullen aankomende week volgen. Vandaag is vooral een dag van reflectie en vanaf morgen zullen we proberen de steun van onze fans weer terug te krijgen, want dit was een beschamend resultaat. Ik feliciteer Bayern München, want ze hebben geweldig gespeeld en verdiende de zege."

Het vertrek van Quique Setién wilde de voorzitter dus nog niet bevestigen en op de situatie van Eric Abidal gaat hij ook niet in. De Fransman staat ook op de rand van de afgrond bij Barcelona, wisten Spaanse media. "Ik zeg liever niets over de coach. Er zijn al veel beslissingen genomen voor het spelen van de Champions League, maar vandaag is niet de dag om over hem te praten."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen