FC Barcelona meldt met Umtiti nog een corona-geval

14 augustus 2020, 19:49

FC Barcelona-verdediger Samuel Umtiti is besmet met het coronavirus. De Franse centrale verdediger heeft een positieve test afgelegd, maar heeft nog geen symptomen van het virus. De achterhoedespeler maakte vanwege een knieblessure al geen deel uit van de Champions League-selectie van de Catalanen.

Dat heeft de club laten weten via de officiële kanalen. Hoewel het voor de Champions League-volgers ongetwijfeld schrikken is, staat de ontmoeting tussen FC Barcelona en Bayern München dus geenszins op losse schroeven. Umtiti is niet met de Barcelona-selectie meegereisd naar Lissabon, omdat hij met een knieblessure kampt. Zodoende is er voor de spelers die vrijdagavond in actie komen, geen gevaar. Eerder kwam ook Jean-Clair Todibo naar buiten met een positieve coronatest

Voor Umtiti is het een volgende domper in een toch al teleurstellend seizoen. De Fransman kwam in 2016 over van Olympique Lyon en maakte in het begin nog een goede indruk, maar is inmiddels voorbijgestreefd door landgenoot Clément Lenglet. Dat komt mede omdat Umtiti heel vaak niet inzetbaar was voor de Catalanen, vanwege blessureleed. Dat was ditmaal dus ook het geval.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen