Aangeboden door

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Galatasaray legt Donk (34) toch nog jaar langer vast

Galatasaray legt Donk (34) toch nog jaar langer vast

Claim een freebet van €50,00 bij Jacks.nl
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

14 augustus 2020 – Ryan Donk speelt ook komend seizoen alsnog voor Galatasaray. De Nederlandse centrale verdediger had een aflopend contract deze zomer en leek te vertrekken bij de Turke club, maar heeft alsnog een akkoord bereikt met de clubleiding. Zodoende ligt hij ook voor komend seizoen nog vast in Istanbul.

Dat maakt Galatasaray bekend op het clubkanaal. Naar verluidt zou Donk zo'n driekwart moeten inleveren op zijn salaris van een kleine twee miljoen euro per jaar. Door de coronacrisis zijn de mogelijkheden van Galatasaray beperkt, waardoor het lang duurde voor er een akkoord werd bereikt.

De verdediger speelt sinds 2016 bij de Turkse topclub, dat hem een jaartje verhuurde aan Real Betis Sevilla. In het verleden speelde hij voor onder andere Kasimpasa, Club Brugge, West Bromwich Albion, AZ en RKC Waalwijk. In totaal speelde hij 121 officiële duels namens Galatasaray.

Wie wint de kraker tussen Feyenoord en PSV? Zet €1,00 op de winnaar en win €100,00 als je het goed hebt!

Maak de wedstrijd van aanstaande zondag nog spannender! Voorspel je de winnaar juist, dan schrijf je 50 euro tot zelfs 100 euro bij met slechts een euro inzet.

Lees meer ...

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

CLAIM 5 KEER EEN
FREEBET VAN €10,00! Meld je aan

Reacties

gerelateerd