KKD: versterkingen voor Almere City, FC Dordrecht en NAC Breda

KKD: versterkingen voor Almere City, FC Dordrecht en NAC Breda

14 augustus 2020 – Almere City FC heeft verdediger Daniël Breedijk (23) vrijdag officieel vastgelegd voor de komende twee jaar. De achterhoedespeler was transfervrij na zijn vertrek bij FC Dordrecht, de club die Robin Polley opnieuw huurt. Ook uit Breda kwam transfernieuws.Dat heeft Almere City bekend gemaakt. "Ik heb de afgelopen periode een zeer goed gevoel gekregen bij de club. Alles klopt bij de ambitie die is uitgesproken. De clubleiding zorgt ervoor dat er geen excuses zijn om met deze selectie niet de strijd aan te gaan om promotie", stelt Breedijk, die de afgelopen jaren bij FC Dordrecht tot 72 officiële wedstrijden kwam. Daarvoor stond hij onder contract bij Sparta Rotterdam.

FC Dordrecht haalt Polley opnieuw
ADO Den Haag verhuurt Robin Polley komend seizoen opnieuw aan FC Dordrecht. De rechtsachter werd in de winterstop ook al gestald bij De Schapenkoppen, maar door de coronacrisis kwam hij daar uiteindelijk maar tot acht optredens. Tevens werd de optie van de rechtsachter gelicht in de Hofstad, waardoor hij daar tot 2022 vastligt.

'NAC Breda haalt stagiair DJ Buffonge'
Verder zal NAC Breda spoedig de komst van DJ Buffonge officieel maken. De Engelse aanvallende middenvelder is eigendom van Spezia Calcio, maar het is onduidelijk of er voor hem een transfersom moet komen. Omdat het naast Johnathan Opoku en Jesper Drost greep, was een aanvallend ingestelde middenvelder meer dan welkom. Volgens BN/De Stem tekent hij een contract voor twee seizoenen.

Update: hij is officieel gepresenteerd (zie onder). 

  

gerelateerd

Meer nieuws

  1. zaterdag 26 september 2020

  2. vrijdag 25 september 2020