Beugelsdijk stapt na zeventien seizoenen ADO over naar Sparta

Beugelsdijk stapt na zeventien seizoenen ADO over naar Sparta

14 augustus 2020 – Tom Beugelsdijk stapt uit zijn natuurlijke omgeving en vertrekt bij ADO Den Haag. De sterke centrumverdediger en cultheld van ADO vertrekt na in totaal zeventien seizoenen bij de club uit zijn geboortestad. Hij vertrekt naar Sparta, waar hij wordt herenigd met zijn oude trainer Henk Fraser. De dertigjarige verdediger tekent voor twee jaar in Rotterdam.Beugelsdijk is geboren en getogen in Den Haag, waar hij kort voor de eeuwwisseling begon bij ADO. Vervolgens droeg hij in zeventien van de twintig jaren daarna het shirt van de club. Slechts drie seizoenen speelde Beugelsdijk elders: twee jaar bij FC Dordrecht (van 2010 tot 2012) en in het seizoen 2014/2015 bij het Duitse FSV Frankfurt. Nu is echter het moment gekomen dat hij overstapt naar Sparta. Dat doet hij na 191 officiële duels in het shirt van ADO.

De club ging de dertigjarige verdediger nu de kans om elders aan de slag te gaan. Martin Jol, hoofd van het Technisch Hart van ADO Den Haag, staat op de clubwebsite stil bij het vertrek van Beugelsdijk. "Tom heeft veel betekend voor onze club in het laatste decennium en het zal voor iedereen in de Haagse familie wennen zijn om hem niet meer in onze geel-groene kleuren te zien voetballen. Wij bedanken hem voor zijn tomeloze inzet en wensen hem veel voetbalplezier bij Sparta Rotterdam in de komende jaren."

Bij Sparta is hij de achtste aanwinst van deze zomer. Eerder werden Benjamin van Leer, Danzell Gravenberch, Lennart Thy, Maduka Okoye, Marouane Afaker, Michaël Heyle en Reda Kharchouch al vastgelegd door de Kasteelclub.

  

gerelateerd

Meer nieuws

  1. zondag 20 september 2020

  2. zaterdag 19 september 2020