Inter Miami heeft met Matuidi de eerste ster binnen

13 augustus 2020, 13:22   Bijgewerkt: 13 augustus 2020, 13:56

Blaise Matuidi is definitief speler van het Amerikaanse Inter Miami. De middenvelder vertrok woensdag transfervrij bij Juventus om de overstap naar de MLS te maken. Die is inmiddels bevestigd door de club van David Beckham. Eerder kwam de verdedigende middenvelder uit voor Paris Saint-Germain, Saint-Étienne en Troyes AC.

De wereldkampioen van 2018 won in drie seizoenen bij Juventus vijf prijzen. Driemaal de landstitel, een keer de Coppa Italia en ook een keer de Italiaanse Super Cup. Door de verjonging bij de Oude Dame onder de nieuwe coach Andrea Pirlo en het feit dat hij amper nog aan spelen toekwam, mocht Matuidi vertrekken bij Juventus.

Eerder werden onder andere James Rodriguez, Zlatan Ibrahimovic en Gareth Bale gelinkt aan de club van Beckham, die ervan droomt om ooit Lionel Messi of Cristiano Ronaldo naar zijn club te halen. Met Matuidi hebben ze in elk geval de eerste echt grote ster in huis gehaald. Tot dusver heeft de club het dan ook behoorlijk lastig in de MLS, getuige de drie verloren duels op het MLS is Back toernooi en laatste plaats in de competitie.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen