Atalanta-back Gosens opnieuw gelinkt aan diverse clubs

13 augustus 2020, 12:51   Bijgewerkt: 13 augustus 2020, 12:56

Robin Gosens (26) blijft in de transferspotlights staan. De back van Atalanta Bergamo geniet momenteel belangstelling uit vrijwel alle internationale topcompetities. Juventus, Olympique Lyon en clubs uit Duitsland én Engeland zouden belangstelling hebben voor de back, die minimaal dertig (!) miljoen euro moet kosten.

Dat schrijft transferspecialist Nico Schira althans. Juventus werd eerder ook al concreet gelinkt aan Gosens, terwijl Lyon in de winterstop zelfs al een bod van 25 miljoen euro afgewezen zag worden door Atalanta Bergamo. De Serie A-club, die hem voor nog geen miljoen euro wegplukte bij Heracles Almelo, wil ruim dertig miljoen euro zien voor de verdediger.

Welke clubs er verder concreet zijn, is onbekend. Wel schrijft de journalist ook over geïnteresseerde clubs uit de Premier League en de Bundesliga, de competitie waar zijn droomclub Schalke 04 speelt. Zij hebben momenteel echter niet de financiële middelen om Gosens binnen te halen.

Lees ook: 'Koeman volgt Gosens nog altijd met grote interesse'

Gosens speelde in de afgelopen drie jaar ruim honderd wedstrijden namens Atalanta, toch is hij nog geen international. De back werd geboren in Duitsland (Emmerik, vlak bij de grens), maar mag vanwege zijn Nederlandse moeder ook uitkomen voor Nederland. Jeugdinterlands speelde hij voor beide landen niet.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen