'ADO Den Haag haalt Adzic terug naar de Eredivisie'

13 augustus 2020, 11:49

ADO Den Haag gaat zich versterken met Luka Adzic (21). De linksbuiten van Anderlecht wordt het komende jaar gehuurd door de club uit de Hofstad, nadat hij afgelopen half jaar was verhuurd aan FC Emmen. In België heeft de oud-speler van Rode Ster Belgrado weinig tot geen perspectief op speeltijd.

Dat schrijft Het Nieuwsblad althans. Adzic zat bij de eerste competitiewedstrijd van Anderlecht niet eens bij de selectie, waardoor hij tijdelijk mag vertrekken. De Serviër heeft nog een contract tot en met 2022, al lijkt de kans klein dat hij alsnog zal doorbreken bij Anderlecht. De concurrentie bij de Belgische topclub is namelijk immens.

Adzic is een linksbuiten en was vorig jaar bij FC Emmen de opvolger van Luciano Slagveer, die naar het Hongaarse Puskás Akadémia vertrok. Door de coronastop kwam hij echter slechts driemaal in actie, wel maakte hij daarin één doelpunt. Eerder werden door ADO al Samy Bourard, Peet Bijen, Kees de Boer, Emilio Estevez, Boy Kemper, Andrei Ratiu en Amar Catic gepresenteerd als zomeraanwinsten.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen