FC Emmen vindt in Granecny concurrent voor Cavlan

FC Emmen vindt in Granecny concurrent voor Cavlan

13 augustus 2020 – FC Emmen heeft zich voor komend seizoen versterkt met Denis Granecny (21). De linksachter komt op huurbasis over van de Tsjechische club Banik Ostrava, tevens is er een optie tot koop bedongen. Granecny speelde 39 jeugdinterlands voor zijn land.Dat heeft FC Emmen bevestigd via de officiële kanalen. "Ik heb ontzettend veel zin in dit nieuwe avontuur. Door de ontvangst bij de club voel ik me al meteen heel welkom", stelt de back. "Dit is voor mij een goede stap in mijn carrière, ik zal alles geven om FC Emmen te helpen in het komende seizoen."

Afgelopen jaar had FC Emmen de beschikking over Werder Bremens' Jan-Niklas Beste, maar zijn verhuurperiode werd niet verlengd. Ook Ruben Roosken vertrok transfervrij naar TOP Oss, waardoor de eerder ook al aangetrokken Caner Cavlan de enige echte linksachter in de selectie Dick Lukkien was. Zodoende heeft Granecny wel meteen een forse concurrent.

Granecny kwam eerder uit voor Banik Ostrau, Dynamo Ceske Budejovice en dus Banik Ostrava. Bij die laatste club heeft hij nog een contract tot en met 2023, al kan FC Emmen die dus afkopen. Voor welk bedrag dat mogelijk is, is niet bekend.

  

gerelateerd

Meer nieuws

  1. vrijdag 25 september 2020

  2. donderdag 24 september 2020

  3. woensdag 23 september 2020