Spoorboekje: Barcelona - Bayern en interessante oefenduels

Spoorboekje: Barcelona - Bayern en interessante oefenduels

14 augustus 2020 – Aan het begin van iedere dag brengt FCUpdate.nl haar eigen spoorboekje. Met een handig overzicht brengen we in kaart wat het nieuws van de dag gaat worden, welke specials er online komen, welke duels er op het programma staan en wat voor voetbal op tv komt. Dit is wat je allemaal kunt verwachten op vrijdag 14 augustus.Wedstrijden

FC Barcelona - Bayern München (21.00 uur)
Gaat Bayern München revanche nemen voor de pijnlijke 3-0 nederlaag in Camp Nou in het seizoen 2014/15? Der Rekordmeister is in een extreem goede vorm, met Robert Lewandowski als absolute uitblinker. Daarom is het favoriete boven de Catalanen, die een heel slecht seizoen draaien. Het moet hopen op een paar geweldige ingevingen van Lionel Messi, helemaal als Bayerns linksachter Alphonso Davies niet inzetbaar zijn.

Willem II - VVV-Venlo (18.45 uur)
Hoe zal het komend seizoen gaan met Willem II? De Tilburgers bereiden zich voor op een seizoen en de voorronde van de Europa League. In de eerste oefenwedstrijd tegen VVV-Venlo krijgen we een eerste indruk van de formatie van Adrie Koster, dat met onder andere Kwasi Wriedt, Derrick Köhn, Leeroy Owusu en Robbin Ruiter zich op het oog prima heeft versterkt.

SC Cambuur - FC Volendam (19.00 uur)
Met zeges op PEC Zwolle en FC Emmen maakte SC Cambuur tot dusver veel indruk. De ploeg van Henk de Jong is een ingespeelde voetbalmachine, fit en met veel automatismen. Wim Jonk en consorten begonnen moeizaam aan de voorbereiding, maar wonnen ook knap bij De Graafschap. Gaan ze de Leeuwarders aan dat lijstje toevoegen? 

Voetbal op tv

18.45 uur: Willem II – VVV-Venlo, FOX Sports 1, live verslag van het oefenduel
19.00 uur: SC Cambuur - FC Volendam, Omrop Fryslân, live verslag van het oefenduel
20.55 uur: FC Barcelona – Bayern München, Ziggo Sport Voetbal, live verslag van het Champions League-duel
23.00 uur: FOX Sports Vandaag, FOX Sports 1, actualiteitenprogramma

  

Meer nieuws

  1. zondag 20 september 2020

  2. zaterdag 19 september 2020