'Beugelsdijk verlaat ADO Den Haag snel voor Sparta Rotterdam'

13 augustus 2020, 07:44

Tom Beugelsdijk staat voor een zeer opmerkelijke transfer. Een van de bekendste gezichten uit de selectie van ADO Den Haag staat voor een transfer naar Sparta Rotterdam. Henk Fraser ziet in de routinier de ideale aanwinst om de achterhoede van De Kasteelheren te versterken.

Dat schrijft De Telegraaf althans. Beugelsdijk speelt al ruim zeventien jaar voor ADO Den Haag, de club waar hij tevens zijn opleiding genoot. Alleen om ervaring op te doen speelde de verdediger op huurbasis van FC Dordrecht en in het seizoen 2014-2015 was hij actief bij FSV Frankfurt. Maar na zijn Duitse avontuur keerde hij snel terug naar de Hofstad, waar hij bijna tweehonderd officiële duels speelde.

Toch lijkt er een einde te komen aan het huwelijk tussen ADO en Beugelsdijk. Trainer Fraser wilde ondanks de eerdere komst van Michaël Heylen (FC Emmen) nog een achterhoedespeler toevoegen aan de selectie. Met Beugelsdijk komt er ervaren verdediger over. Hoeveel er voor hem betaald moeten worden om hem vrij te kopen van zijn tot 2021 lopende contract, is onbekend.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen