Gisteren gemist: PSG naar halve finale, Real haalt Ødegaard terug

13 augustus 2020, 00:30

In de rubriek 'Gisteren gemist' zet FCUpdate.nl het belangrijkste nieuws van de avond daarvoor op een rijtje. Met een samenvatting van alles wat je allemaal hebt gemist ben je weer helemaal op de hoogte van het laatste voetbalnieuws. Dit waren de belangrijkste nieuwsfeiten op woensdag 12 augustus.

PSG beëindigt sprookje Atalanta na zinderende ontknoping

Paris Saint-Germain heeft zich woensdagavond met hangen en wurgen geplaatst voor de laatste vier van de Champions League. Atalanta leek op weg naar een stunt, maar in extremis bogen de Parijzenaars een 1-0 achterstand om naar een 1-2 zege. Door de overwinning staat de Franse grootmacht voor het eerst sinds 1995 in de halve finale van het miljardenbal.

Real Madrid haalt Ødegaard eerder terug naar Bernabéu

Martin Ødegaard keert deze zomer al terug bij Real Madrid. De Madrilenen hebben de verhuurperiode van de 21-jarige Noorse middenvelder aan Real Sociedad beëindigd. Ødegaard zou eigenlijk tot medio 2021 worden uitgeleend aan de Baskische club.

Voormalig Twente-spits Ünal verruilt Villarreal voor Getafe

Enes Ünal heeft Villarreal na drie jaar verlaten. De 23-jarige Turkse spits maakt de overstap naar Getafe. Met de transfer is naar verluidt een bedrag van vijf miljoen euro gemoeid.

KAS Eupen stunt met komst tweevoudig CL-winnaar

KAS Eupen heeft een opmerkelijke transfer afgerond. Adriano Correia Claro (op archiefbeeld), beter bekend als Adriano, gaat aan de slag bij de Belgische laagvlieger. De 35-jarige vleugelverdediger heeft een verleden bij Sevilla en FC Barcelona, maar speelde het voorbije jaar bij het Braziliaanse Athletico Paranaense.

AZ-adviseur: "We zijn zeker niet stiekem of achterbaks geweest"

Karim Aachboun, juridisch adviseur van AZ, heeft gereageerd op de uitspraken van Michael van Praag. Het bestuurslid van de UEFA uitte in een interview met het Algemeen Dagblad zijn woede over de wijze waarop de Alkmaarders probeerden het Champions League-ticket van Ajax te bemachtigen. Van Praag beschuldigde AZ van het spelen van 'een heel sneaky spel'.

Emotioneel afscheid Parejo na gedwongen vertrek bij Valencia

Met pijn in zijn hart heeft Dani Parejo woensdag afscheid genomen van Valencia. De 31-jarige middenvelder wilde zijn loopbaan eigenlijk afsluiten bij Los Che, maar is verkocht aan Villarreal. Waarom Valencia nou eigenlijk van hem afwilde, weet hij niet.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen