Emotioneel afscheid Parejo na gedwongen vertrek bij Valencia

12 augustus 2020, 19:48   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Met pijn in zijn hart heeft Dani Parejo woensdag afscheid genomen van Valencia. De 31-jarige middenvelder wilde zijn loopbaan eigenlijk afsluiten bij Los Che, maar is verkocht aan Villarreal. Waarom Valencia nou eigenlijk van hem afwilde, weet hij niet.

Parejo, die negen jaar in dienst was van Valencia, organiseerde woendsag vanuit zijn eigen huiskamer een persconferentie waarin hij zijn vertrek toelichtte. Daarbij hield de middenvelder het niet droog. "Mijn zoon Dani begrijpt niet waarom ik van team verander. Ik heb hem gezegd dat het zo werkt in het voetbal", aldus de gekwetste Spanjaard.

"Er is mij niet verteld waarom ik moest vertrekken. Heeft het te maken met mijn salaris of omdat ik zeg wat ik denk? Ik heb mijn zaakwaarnemer verteld dat ik hier met pensioen wilde gaan, dat ik hier mijn leven heb. Ik begrijp niet dat het niet is gelukt om tot een akkoord te komen", vervolgde Parejo, die ook werd gevraagd naar zijn relatie met Peter Lim. De clubeigenaar zette Parejo, maar ook Ferran Torres en Francis Coquelin, in de etalage. "Ik heb hem een keer gezien, in Singapore, toen de club werd gekocht."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen