Valencia laat aanvoerder ook Parejo naar Villarreal gaan

12 augustus 2020, 15:23

Valencia is opnieuw een sterkhouder kwijt. Enkele uren nadat de transfer van Francis Coquelin naar Villarreal officieel werd bekend gemaakt, maakt ook Dani Parejo (31) de overstap naar de directe concurrent uit de Primera Division. De ervaren middenvelder is zelfs transfervrij vertrokken uit de Sinaasappelstad.

Daarmee laat Valencia na Ferran Torres en Francis Coquelin opnieuw een meer dan vaste kracht gaan, want Parejo was het afgelopen seizoen zelfs aanvoerder. Door het niet behalen van Europees voetbal moet de club financieel alle zeilen bijzetten om te overleven en verkocht het reeds Torres en Coquelin. Aan de transfer van Parejo houdt het niets over, behalve dan dat hij niet langer drukt op het salarishuis.

Dani Parejo was de laatste negen (!) seizoenen een van de vaste gezichten van Valencia en speelde eerder voor Getafe, Real Madrid en Queens Park Rangers. Door zijn goede prestaties in La Liga debuteerde in 2018 ook nog voor de nationale ploeg van Spanje, waarvoor hij uiteindelijk tot vier interlands kwam. 

Eigenaar Lim wil vanwege het mislopen van Europees voetbal geld uit de transfermarkt halen, maar verkoopt wel zijn meest waardevolle en beste spelers voor dumpprijzen. Er is door de fans een protestmars aangekondigd tegen het bewind van de club die Ajax uitschakelde in de Champions League. Het contract van Ezequiel Garay werd tevens niet verlengd. Tegenover die drie vertrekkende spelers, staat nog geen enkele zomeraanwinst.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen