'Feyenoord lijft Antonucci in en verhuurt hem aan FC Volendam'

'Feyenoord lijft Antonucci in en verhuurt hem aan FC Volendam'

12 augustus 2020 – Feyenoord gaat zich op korte termijn versterken met Francesco Antonucci. De middenvelder komt over van AS Monaco, maar zal het komende seizoen nog worden verhuurd aan FC Volendam. Daar maakte hij vorig jaar een uitstekende indruk in de Eerste Divisie, maar de Rotterdammers achten hem nog niet rijp voor het grote werk in De Kuip.Dat schrijft RTV Rijnmond althans. Eerder al maakte het Algemeen Dagblad melding van de aanstaande deal, die inmiddels daardoor als een zekerheid kan worden beschouwd - mits de medische keuring en rondmaken van de papieren geen problemen oplevert. Ook het doorgaans goed ingevoerde Feyenoord Transfermarkt maakte al melding van de overgang en wist dat Antonucci mag vertrekken bij AS Monaco.

Met de deal troeft Feyenoord andere geïnteresseerde clubs (onder wie AZ) af, al wordt de deal van Antonucci vermoedelijk op aanbetaling gedaan. FC Volendam neemt het eerste deel voor zijn rekening en mag het talent om die reden huren. Feyenoord betaalt in een later stadium de rest van de transfersom. Wordt Antonucci in de toekomst door Feyenoord verkocht, dan profiteert Volendam daarvan.

De Belgische middenvelder maakte afgelopen jaar in twintig optredens liefst elf doelpunten en was een van de smaakmakers van het goed presterende elftal van Wim Jonk. De oefenmeester liet eerder al weten nog altijd te hopen op de komst van Antonucci, waarmee zijn wens vermoedelijk op korte termijn wordt ingewilligd.

  

gerelateerd

Meer nieuws

  1. woensdag 23 september 2020

  2. dinsdag 22 september 2020

  3. maandag 21 september 2020