'Ajax blijft op zoek naar middenvelder, rustig rondom gewild trio'

'Ajax blijft op zoek naar middenvelder, rustig rondom gewild trio'

12 augustus 2020 – Ajax is op de transfermarkt nog wel degelijk op zoek naar versterkingen. Dat het jaagt op een linksback was al langer bekend, maar ook op het middendveld hoopt de club zich nog altijd te versterken. Omtrent de uitgaande transfers is het momenteel bijzonder rustig bij de Amsterdammers.Dat schrijft De Telegraaf in een transferupdate rondom Ajax. Naast een eventuele linksachter - zeker als Nicolas Tagliafico nog vertrekt - speuren de Amsterdammers definitief naar een middenvelder. Razvan Marin en Edson Alvarez komen op die plekken tekort volgens de technische leiding, waardoor de inmiddels officieel naar Tottenham Hotspur vertrokken Pierre-Emile Højbjerg in beeld was. Volgens de ochtendkrant denkt de club wel degelijk na over het aantrekken van een nieuwe nummer zes.

Als het gaat over uitgaande transfers, is het momenteel rondom de Ajacieden ook rustig. Hoewel Andre Onana, Donny van de Beek en Nico Tagliafico de laatste tijd concreet worden gelinkt aan buitenlandse clubs in de Spaanse, Engelse en Italiaanse media, speelt er volgens De Telegraaf weinig concreets. Van de Beek zou in beeld zijn voor de verjongingskuur van Juventus, Chelsea zou de andere twee genoemde spelers willen oppakken omdat ze beduidend goedkoper zijn dan de alternatieven op die plek.

Momenteel is het volgens het dagblad echter 'opvallend stil' rondom het gewilde trio van Ajax, waardoor er de vrees is dat ze pas na de genoemde deadline worden weggehaald uit Amsterdam. Tot dusver werden Mohammed Kudus, Maarten Stekelenburg en Anthony gehaald door Ajax, terwijl met Hakim Ziyech en Joël Veltman twee basisspelers vertrokken.

Lees ook: 'AS Roma wil Kluivert slijten, Arsenal wil Ajacied Promes'

  

gerelateerd

Meer nieuws

  1. woensdag 23 september 2020

  2. dinsdag 22 september 2020