Spoorboekje: Champions League-voetbal, Ajax tegen FC Utrecht

13 augustus 2020, 07:00   Bijgewerkt: 12 augustus 2020, 23:58

Aan het begin van iedere dag brengt FCUpdate.nl haar eigen spoorboekje. Met een handig overzicht brengen we in kaart wat het nieuws van de dag gaat worden, welke specials er online komen, welke duels er op het programma staan en wat voor voetbal op tv komt. Dit is wat je allemaal kunt verwachten op donderdag 13 augustus.

Wedstrijden

RB Leipzig - Atlético Madrid (21.00 uur)

Met het vloeren van titelhouder Liverpool blijft Atlético Madrid een tegenstander die topploegen absoluut niet willen loten. Maar ditmaal zijn de Madrilenen zelf opeens favoriet tegen het RB Leipzig van Julian Nagelsmann. Helemaal omdat bij de Duitsers topspits Timo Werner ontbreekt vanwege zijn transfer naar Chelsea. Zorgt Leipzig ditmaal voor een stunt of blijft Atlético een gevaarlijke outsider?

Ajax - FC Utrecht (18.45 uur)

Na de royale zege op RKC Waalwijk wacht voor de mannen van Erik ten Hag een serieuzere test tegen FC Utrecht. De ploeg die vorig jaar de Amsterdammers uit de bekerfinale hield én in de Eredivisie het treffen met Ajax nog moest spelen en daardoor naast Europees voetbal greep, won eerder al van AZ. Kan Utrecht opnieuw goed voor de dag komen? 

Girona - UD Almeria (19.30 uur)

Welke ploeg promoveert er naar de Primera Division? Door de soap rondom Fuenlabrada zijn de play-offs pas in de halve finale. Vanavond spelen Real Zaragoza en Elche voor een finaleplaats. Er komt sowieso een oude bekende terug in La Liga, want alle vier overgebleven kanshebbers hebben een recent verleden in de hoogste afdeling van Spanje. 

Voetbal op tv

18.30 uur: Ajax - FC Utrecht, FOX Sports 1, live verslag van het oefenduel

20.30 uur: RB Leipzig - Atlético Madrid, Ziggo Sport, Europsport, live verslag van het Champions League-duel

23.00 uur: FOX Sports Vandaag, FOX Sports 1, actualiteitenprogramma

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen