Messi en Mbappé fit genoeg voor minuten in kwartfinales

11 augustus 2020, 22:58

Sterspelers Lionel Messi en Kylian Mbappé zijn komende week vermoedelijk 'gewoon' inzetbaar in de Champions League. Beide aanvallers kampten met een blessure na hun laatste wedstrijd namens respectievelijk FC Barcelona en Paris Saint-Germain. Tegen Bayern München en Atalanta Bergamo kunnen ze desondanks in actie komen. 

Messi versierde in de return tegen Napoli een strafschop door zijn voet voor de bal te zetten. Zodoende incasseerde hij een gigantische trap van Kalidou Koulibaly, waardoor hij een strafschop versierde. Wel hield hij flink veel last aan zijn been over, desondanks trainde hij met een ingepakte linkerkuit wel mee dinsdag bij FC Barcelona. Ook Ousmane Dembélé stond op het veld: mogelijk kan hij ook weer minuten maken na maandenlange afwezigheid.

Wonderbaarlijk herstel Mbappé

Voor Kylian Mbappé was speeltijd in de kwartfinale van de Champions League ook zeer twijfelachtig. De aanvaller viel in de Franse bekerfinale tegen Saint-Étienne uit na een schandelige tackle. Zijn enkelblessure is echter zodanig hersteld, dat trainer Thomas Tuchel bevestigde dat de sterspeler minuten zou kunnen maken tegen Atalanta Bergamo. Daarbij liet hij in het midden of dat als invaller of als basisspeler het geval zal zijn.

Lees ook'PSG positiever gestemd door voorspoedig herstel Mbappé'

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen