'AS Roma wil Kluivert slijten, Arsenal wil Ajacied Promes'

11 augustus 2020, 21:23

AS Roma wil definitief af van Justin Kluivert. De Nederlandse buitenspeler had de laatste maanden al geen grote rol meer in het elftal van de Romeinen en werd steeds valer aan de uitgang gelinkt, maar volgens La Gazzetta dello Sport moet hij zelfs vertrekken. Ook Cengiz Ünder moet ruimte maken.

Dat schrijft de roze Italiaanse sportkrant. Kluivert kwam tot dusver 51 keer in actie voor de Romeinen, maar de laatste tijd had hij geen plek meer in het elftal. De Nederlander zat zelfs een keer op de tribune en moet omdat er doorgeselecteerd wordt wijken. Hoewel hij nog een doorlopend contract heeft tot en met 2023, mag hij voor slechts twintig miljoen euro vertrekken. Buitenspeler Pedro wordt al langere tijd in verband gebracht met AS Roma.

Lees ookKluivert moet plaatsnemen op tribune

{image[339573][right-half][]}Arsenal geïnteresseerd in Promes

Waar La Gazzetta dello Sport over het algemeen een redelijk betrouwbaar medium kan zijn, geldt dat voor het Engelse The Sun wat minder. Daarom moet de interesse van Arsenal in Quincy Promes wel met een korreltje zou genomen worden. Toch komen ze met een 'exclusief' nieuwtje: The Gunners willen de multi-inzetbare Ajacied graag overnemen. Voor een kleine dertig miljoen euro moet de international van Nederland de overstap naar de Premier League maken. Hij zou een goed alternatief zijn voor de peperdure Willian, die met name te zwaar zou drukken op het salarishuis van Arsenal.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen