Roda haalt international Cyprus, TOP Oss slaat dubbelslag

11 augustus 2020, 19:47   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Roda JC heeft Michalis Ioannou gehuurd voor komend seizoen. De middenvelder komt over van het Cypriotische Anarthosis Famagusta, waar hij eerder samenwerkte met én debuteerde onder trainer Jurgen Streppel. De coach kan hem komend seizoen inzetten in Kerkrade.

Dat laat Roda JC weten op het clubkanaal. "Op het middenveld waren we nog op zoek naar een speler met de kwaliteiten van Michalis", licht technisch directeur Jeffrey van As toe. "Michalis doorliep verscheidene jeugdelftallen van het nationale Cypriotisch elftal en debuteerde op 18-jarige leeftijd in het nationale elftal van Cyprus gedurende de EK-kwalificatie. Daarnaast kent Jurgen Streppel deze speler door en door."

Dubbelslag TOP Oss

Ook uit Oss kwam transfernieuws: linksback Ruben Roosken is transfervrij opgepikt bij FC Emmen – waar hij tot drie officiële optredens kwam. Hij moet de opvolger worden van de naar Helmond Sport vertrokken Dean van der Sluys. Verder heeft de club het contract van Grad Damen verlengd, waardoor de middenvelder ook de komende twee jaar te zien is Frans Heesen Stadion.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen