'AZ-keeper Bizot blijft gelinkt aan Spaanse en Engelse clubs'

'AZ-keeper Bizot blijft gelinkt aan Spaanse en Engelse clubs'

11 augustus 2020 – De naam van AZ-keeper Marco Bizot blijft terugkomen in het geruchtencircuit. De doelman werd eerder al gelinkt aan onder andere Valencia, Sevilla en Celta de Vigo, maar staat nog altijd op de radar van diverse buitenlandse clubs. Ditmaal worden Atletico Madrid, Sevilla en Valencia genoemd uit Spanje.Dat schrijft Sky Sports althans. Het Engelse medium meldt dat Bizot wordt gezien als 'een van de beste keepers uit de Nederlandse Eredivsie' en zijn naam daarom blijft vallen in de geruchtenstroom. Met de talloze clean sheets maakte hij ook op Europees niveau indruk.

Eerder al werden clubs uit La Liga al gelinkt aan Bizot, volgens Sky Sports worden de Spaanse topclubs Atlético, Sevilla en Valencia gelinkt. Ook vanuituit Engeland zou er serieuze belangstelling zijn: Sheffield United, Crystal Palace en Fulham hebben de Nederlander op het wensenlijstje.

Mocht Bizot ervoor kiezen om AZ te verlaten, dan richten de Alkmaarders zich op FC Twente-keeper Joël Drommel, zo is al langer bekend. Vooralsnog zou de club van trainer Arne Slot zich nog niet hebben gemeld in Enschede, maar dat zou wel een volgende stap zijn bij een transfer van Bizot. Hoe concreet de vorderingen rondom hem zijn, wordt overigens niet gemeld. 

  

gerelateerd

Meer nieuws

  1. zaterdag 26 september 2020

  2. vrijdag 25 september 2020