Ajax legt talentvolle goalie Kotarski (20) langer vast

11 augustus 2020, 16:13

Ajax heeft het contract van keeperstalent Dominik Kotarski (20) dinsdag verlengd. De doelman ligt met zijn nieuwe verbintenis vast tot en met 2023, met de optie om hem nog een jaar langer te behouden in de Johan Cruijff Arena. De verwachting is overigens wel dat hij komend seizoen niet in Amsterdam speelt, maar wordt verhuurd.

Ajax maakt op het clubkanaal melding van het nieuwe contract voor Kotarski, die 47 officiële wedstrijden in het beloftenteam van de Amsterdammers in de Eerste Divisie speelde. Zijn debuut in de hoofdmacht maakte hij nog niet en door de komst van Maarten Stekelenburg, zit dat ook niet in de pijplijn.

"Het is de bedoeling dat Dominik Kotarski wordt verhuurd, zodat hij veel wedstrijden op het hoogste niveau kan keepen want wij hebben veel vertrouwen in hem", liet directeur voetbalzaken Marc Overmars weten, toen de komst van Stekelenburg officieel werd gemaakt. Bij welke club hij dat zal gaan doen, is nog onbekend. Met dit nieuwe contract, spreekt men in elk geval het vertrouwen uit in de jonge goalie.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen