Enorme pech voor Van Beek: Feyenoord-verdediger onder het mes

11 augustus 2020, 14:01   Bijgewerkt: 11 augustus 2020, 14:06

De zoveelste domper voor Sven van Beek: de 26-jarige verdediger van Feyenoord moet onder het mes. Dat melden de Rotterdammers dinsdag via de officiële kanalen. Hij raakte zondagmiddag in de oefenwedstrijd tegen Sparta geblesseerd aan zijn enkel. Feyenoord verwacht hem voor langere tijd kwijt te zijn.

Van Beek wordt zijn gehele carrière achtervolgd door pech. Het kampioensjaar van Feyenoord moest de mandekker grotendeels missen. Vanwege een teenblessure vierde hij de landstitel zelfs op krukken. Vorig seizoen speelde een enkelblessure hem flink parten. Van Beek maakte vlak voor de coronastop zijn rentree. De voorbereiding op dit seizoen begon hij vol goede moed, maar tijdens het oefenduel met Sparta viel Van Beek al na tien minuten uit. 

Voor Dick Advocaat is het nieuws ook een grote tegenvaller. Achterin had de Kleine Generaal al weinig mogelijkheden. Eric Botteghin, Marcos Senesi en George Johnston zijn enige overgebleven centrale verdedigers. Het is dan ook logisch dat Feyenoord de markt opgaat voor een nieuwe verdediger.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen