Aangeboden door

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Sturridge aast na Turks avontuur op terugkeer in Premier League

Sturridge aast na Turks avontuur op terugkeer in Premier League

Claim een freebet van €50,00 bij Jacks.nl
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

11 augustus 2020 – Daniel Sturridge hoopt komend seizoen weer in Engeland te voetballen. Na zijn vreemd verlopen avontuur bij het Turkse Trabzonspor mikt hij op een terugkeer in de Premier League. "Ik heb opties over de hele wereld, maar ik ben een Engelse voetballer en heb er altijd van gehouden om in de Premier League te spelen", zegt hij tegen Sky Sports.

De oud-speler van onder meer Manchester City, Chelsea en Liverpool tekende een jaar geleden een contract bij Trabzonspor. Ondanks dat hij in zestien officiële wedstrijden goed was voor zeven goals en vier assists, kwam er in maart een abrupt einde aan zijn periode in Turkije. Sturridge werd voor vier maanden geschorst voor het overtreden van gokregels, waarop Trabzonspor direct afscheid van hem nam.

Met zijn transfervrije status denkt Sturridge voor veel clubs een interessante speler te zijn. "Ik heb het gevoel dat ik nog unfinished business heb in de Premier League en zou er graag willen terugkeren, maar ik sta er ook voor open om in andere competities aan de slag te gaan."

Jacks stunt met waanzinnige actie: scoren we tegen de Fransen? Dan win je €100,00 met slechts €1,00 inzet!

Scoort Nederland tegen Frankrijk, dan win je aanstaande vrijdag vijftig tot honderd euro.

Lees meer ...

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

CLAIM 5 KEER EEN
FREEBET VAN €10,00! Meld je aan

Reacties

gerelateerd