'PSV wikt en weegt kwaliteiten van keepers, Schmidt zit in dubio'

11 augustus 2020, 08:43

De keeperskwestie van PSV ontpopt zich tot een heet hangijzer. Trainer Roger Schmidt zit in dubio. Enerzijds is er respect voor de kwaliteiten en inzet van de huidige doelmannen, anderzijds bestaat al langer de wens voor een ander type goalie. Bovendien moet PSV rekening houden met een vertrek van Jeroen Zoet, die nog een eenjarig contract bezit en vorig seizoen zijn basisplaats verloor.

Volgens het Eindhovens Dagblad is het nog maar de vraag, of Schmidt uiteindelijk een doelman wil aantrekken. 'Een beter meevoetballende keeper was aanvankelijk een prioriteit voor Schmidt, maar vorige week moet hij in Duitsland ook gezien hebben dat PSV met Unnerstall en Zoet al verschillende types aan boord heeft', schrijft het ED. 'Zoet jaagt op eerherstel en maakte een solide indruk. Unnerstall was op de lijn bij vlagen fantastisch en schitterde met spectaculaire saves. Voetballend is het bij hem maar zozo.'

Lees terug: 'PSV speurt wel degelijk naar keeper

Yvon Mvogo van RB Leipzig is wel in beeld, maar kan en wil PSV hem waarschijnlijk alleen maar huren. Naar verluidt zou Leipzig niet onwelwillend tegenover een vertrek staan van de tweevoudig Zwitsers international.  Op de achtergrond kan  Hidde Jurjus derde keeper worden en mag Maxime Delanghe (19) zich komend seizoen bij Jong PSV verder ontwikkelen.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen