Spoorboekje: Champions League, play-offs voor de Serie A

Spoorboekje: Champions League, play-offs voor de Serie A

12 augustus 2020 – Aan het begin van iedere dag brengt FCUpdate.nl haar eigen spoorboekje. Met een handig overzicht brengen we in kaart wat het nieuws van de dag gaat worden, welke specials er online komen, welke duels er op het programma staan en wat voor voetbal op tv komt. Dit is wat je allemaal kunt verwachten op woensdag 12 augustus.
Wedstrijden

Atalanta - Paris Saint-Germain (21.00 uur)
Atalanta maakte na de coronastop een geweldig indruk in de Serie A. Zo groot dat de Champions League-debutant in het 'nieuwe normaal' gezien wordt als een gevaarlijke outsider voor de eindzege. Waarom ook niet, als het elftal van Gian Piero Gasperini in hetzelfde ritme kan blijven. Tegenstander Paris Saint-Germain speelde sinds de hervatting slechtst twee officiële duels (finales Coupe de France en Coupe de la Ligue). Bovendien staan voor de kwartfinale serieuze vraagtekens achter de namen van Kylian Mbappé en Marco Verratti, al lijkt eerstgenoemde op zeker inzetbaar.

Prodenone Calcio - Frosinone (21.00 uur)
Terwijl de hele wereld kijkt naar Atalanta - PSG, wordt er in Italië vanavond gespeeld om promotie naar de Serie A. In de play-offs kan Pordenone Calcio de finale ruiken. Na de 0-1 in de uitwedstrijd tegen Frosinone, moet de club het in de return afmaken. De winnaar van dit tweeluik speelt in de finale tegen Spezia, dat dinsdagavond (gisteren) afrekende met Chievo (3-1). 

Voetbal op tv

18.45 uur: Jong Ajax - Jong FC Utrecht, FOX Sports 1 - live verslag van oefenduel
20.30 uur: Atalanta - Paris Saint Germain, Ziggo Sport - live verslag kwartfinale Champions League
23.00 uur: Voetbalpraat, FOX Sports 1 - talkshow
02.35 uur: FC Dallas - Nashville, FOX Sports 1 - live verslag uit MLS

  

Meer nieuws

  1. woensdag 30 september 2020

  2. dinsdag 29 september 2020