Gisteren gemist: Inter en United verder, Liverpool haalt Tsimikas

11 augustus 2020, 00:30

In de rubriek 'Gisteren gemist' zet FCUpdate.nl het belangrijkste nieuws van de avond daarvoor op een rijtje. Met een samenvatting van alles wat je allemaal hebt gemist ben je weer helemaal op de hoogte van het laatste voetbalnieuws. Dit waren de belangrijkste nieuwsfeiten op maandag 10 augustus.

Europees avontuur Bosz en Sinkgraven eindigt tegen Inter

Voor Bayer Leverkusen is het seizoen definitief voorbij. De club van trainer Peter Bosz werd maandagavond uitgeschakeld in de kwartfinale van de Europa League. Het Inter van Stefan de Vrij bleek een maatje te groot en won met 2-1. De Italianen melden zich door de verdiende zege bij de laatste vier van het toernooi. Daarin zal Shakhtar Donetsk of FC Basel de tegenstander zijn.

 

Penalty Fernandes voorkomt blamage sterker United

Manchester United heeft maandagavond een blamage in de Europa League na verlenging voorkomen. De ploeg van Ole Gunnar Solskjær had het in de zestigste (!) officiële wedstrijd van het seizoen bijzonder zwaar met FC Kopenhagen, maar ging na een gemakkelijk gegeven strafschop uiteindelijk - gezien de verhoudingen terecht - wel door naar de halve finale (1-0). 

Liverpool versterkt zich met oud-Willem II'er Tsimikas

Kostas Tsimikas heeft zijn toptransfer naar Liverpool te pakken. De Engelse grootmacht maakt maandagavond melding van de komst van de voormalig speler van Willem II. De 24-jarige Griek komt voor een bedrag van naar verluidt dertien miljoen euro over van Olympiakos. Willem II pikt een graantje mee van de transfer.

Nog een speler van Feyenoord besmet met coronavirus

Een tweede speler van Feyenoord heeft positief getest op het coronavirus, zo maken de Rotterdammers wereldkundig via de officiële kanalen. Het is zo goed als zeker dat het tweede corona-geval de besmetting heeft opgelopen door contact met de ploeggenoot die sinds vrijdag in quarantaine zit.

Officieuze rentree Robben bij FC Groningen aanstaande

Arjen Robben maakt vrijdag waarschijnlijk zijn officieuze rentree bij FC Groningen, zo heeft trainer Danny Buijs maandag laten weten. De 36-jarige aanvaller heeft de afgelopen tijd hard aan zijn fitheid gewerkt en is klaar om weer in actie te komen.

Vanenburg (56) keert als techniektrainer terug bij Ajax

Gerald Vanenburg keert terug bij Ajax. De 56-jarige oud-voetballer gaat als techniektrainer van de bovenbouw aan de slag in Amsterdam. De voorbije maanden liep hij al mee in de jeugdopleiding.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen