FC Twente verslaat Fortuna Sittard in eerste serieuze test

FC Twente verslaat Fortuna Sittard in eerste serieuze test

10 augustus 2020 – FC Twente heeft bij de eerste serieuze test voor het nieuwe voetbalseizoen Fortuna Sittard verslagen. Dankzij doelpunten van Giorgi Aburjania en Daan Rots won de club uit Enschede met 2-1. Namens de Limburgers was Martin Angha trefzeker.FC Twente speelde tegen Fortuna Sittard zijn tweede oefenwedstrijd ter voorbereiding op het nieuwe seizoen. De Enschedeërs oefenden vrijdag tegen de amateurs van Excelsior '31. Mede door een doelpunt van nieuweling Lazaros Lamprou won Twente met 3-1. Ook Aburjani pikte toen een goal mee. Hij was maandagavond wederom trefzeker.

Vijf minuten na rust opende Aburjani met een vrije trap de score. Niet veel later verdubbelde Rots de marge op aangeven Ramiz Zerrouki. Fortuna maakte vlak voor tijd de aansluitingstreffer via Angha. De gelijkmaker zat er echter niet in voor de Limburgers, die eerder in de oefencampagne wonnen van Bekkerveld (9-1) en FC Dordrecht (2-1).

FC Twente vervolgt de voorbereiding zondag met een oefenwedstrijd tegen Feyenoord. De volgende oefenwedstrijd van Fortuna staat ingepland voor 26 augustus, tegen VVV-Venlo.

  

gerelateerd

Meer nieuws

  1. zaterdag 26 september 2020

  2. vrijdag 25 september 2020