'Meer clubs informeren naar gewilde Rick Karsdorp'

10 augustus 2020, 15:54   Bijgewerkt: 10 augustus 2020, 16:49

Rick Karsdorp heeft over interesse te klagen. De rechtsback van AS Roma staat in de belangstelling van clubs uit meerdere Europese (top)competities, zo meldt Voetbal International. Besiktas, Schalke 04 en Southampton hebben naar de 25-jarige Karsdorp geïnformeerd.

Eerder toonden ook al Napoli, Atalanta Bergamo, FC Augsburg en Olympiakos interesse in Karsdorp, die niet onwelwillend tegenover een definitief vertrek bij AS Roma staat. Mede door twee zware blessures kwam het voor de vleugelverdediger niet tot een doorbraak in de Italiaanse hoofdstad. Karsdorp werd afgelopen seizoen door AS Roma op huurbasis gestald bij Feyenoord. Daar speelde hij zich in de kijker bij meerdere clubs.

Feyenoord-trainer Dick Advocaat had Karsdorp graag nog een jaar tot zijn beschikking gehad, maar dat bleek financieel onhaalbaar. Binnenkort hakt Karsdorp een knoop door over zijn loopbaan. Wel is hij afhankelijk van wat AS Roma met hem wil. De verdediger, in 2017 voor 17 miljoen euro overgenomen van Feyenoord, ligt nog voor twee jaar vast in Italië.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen