Feyenoord doet goede zaken: Azarkan gaat verlengen

10 augustus 2020, 13:30   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Marouan Azarkan (18) blijft voorlopig bij Feyenoord. Het begeerde talent heeft een principeakkoord bereikt over een nieuw contract. De aanvaller tekent spoedig een verbintenis tot de zomer van 2023, zijn huidige contract loopt over een jaar af. Azarkan stond ook in de belangstelling van buitenlandse clubs.

"Marouan laat zien alles in huis te hebben om uit te groeien tot een waardevolle buitenspeler voor Feyenoord", zegt technisch directeur Frank Arnesen op het clubkanaal van Feyenord. "Hij is snel, heeft dreiging, kan een tegenstander passeren en heeft oog voor de assist. Hij is nog jong en wij hebben er alle vertrouwen in dat hij de komende jaren op al deze onderdelen en fysiek zal doorgroeien naar het niveau dat zowel hij als wij voor hem voor ogen hebben."

In de voorbereiding traint Azarkan mee met de A-selectie van Feyenoord. Gisteren (zondag) stond hij ook in de basis voor de oefenwedstrijd tegen Sparta Rotterdam. Daarin bereidde Azarkan de 3-0 van Crysencio Summerville voor. Vorig seizoen onder Jaap Stam maakte Azarkan al zijn officiële debuut voor Feyenoord.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen