RKC Waalwijk pikt Argentijn transfervrij op in Israël

RKC Waalwijk pikt Argentijn transfervrij op in Israël

10 augustus 2020 – RKC Waalwijk is de nieuwe week begonnen met de komst van Nicolas Olsak. De 28-jarige middenvelder uit Argentinië komt transfervrij over van het Israëlische Maccabi Netanya. In Waalwijk heeft hij voor één seizoen getekend. Voor RKC is Olsak, die ook een Israëlisch en Pools paspoort bezit, de vierde versterking.Eerder presenteerde RKC James Efmorfidis, Kostas Lamprou en Thierry Lutonda. "We zijn uiteraard erg blij met de komst van Nicolas. Hij is een veelzijdige en dynamische middenvelder die goed past in de visie op voetbal zoals wij die voor ogen hebben", reageert algemeen directeur Frank van Mosselveld op het clubkanaal van RKC.

Olsak groeide op in Buenos Aires en emigreerde in zijn jeugd naar de Verenigde Staten. Daar begon hij bij Belmont Bruins ook zijn voetballoopbaan. In 2014 verhuisde Olsak naar Israël, waar hij voor Kabilio Jaffa, Ramat haSharon en recentelijk Maccabi Netanya speelde.

Mogelijk dat er spoedig nog een nieuwe speler wordt gepresenteerd. RKC heeft deze week Chris David op proef. HIj speelde in het verleden voor onder meer FC Twente, Fulham en FC Utrecht.

  

gerelateerd

Meer nieuws

  1. zondag 27 september 2020

  2. zaterdag 26 september 2020